Ορχήστρα “Φοίβος Ανωγειανάκης” με την Ελένη Μπαϊλή

Ημέρα και ώρα: Τρίτη 19.00-21.00

Η Ορχήστρα ΚΕΜΦΑ, γνωστή και ως Ορχήστρα Φοίβος Ανωγειανάκης αποτελείται από νέους μουσικούς που παρακολουθούν/-ούσαν τα σεμινάρια μουσικών οργάνων και τραγουδιού, τα οποία διοργανώνει από το 1993 το Σωματείο Φίλων του Μουσείου Ελληνικών Λαϊκών Μουσικών Οργάνων.
Η διδασκαλία γίνεται από καταξιωμένους καλλιτέχνες οι οποίοι, μαζί με τους μαθητές της σχολής, συμβάλλουν δυναμικά στην προβολή και διάδοση της μουσικής μας παράδοσης.

Διάρκεια Σεμιναρίου: Οκτώβριος 2023 – Ιούνιος 2024
Ημέρα και ώρα: Δευτέρα 19.30-21.30
Κόστος: 35€/μήνα (+10€ εγγραφή)
Ειδική τιμή για μαθητές του ΚΕΜΦΑ: 20€/μήνα

Πρώτη συνάντηση: 2 Οκτωβρίου δωρεάν για τα νέα μέλη που δεν θα συνεχίσουν

Για εγγραφές και περισσότερες πληροφορίες:
Ευριπίδου 18 & Αιόλου, Αθήνα (κοντά στο μετρό Πανεπιστήμιο), 3ος όροφος
τηλ.: 2103231164, καθημερινά 16:00-21:00
mail.: filoi.laikon.organon@gmail.com

Μουσική επιμέλεια: Ελένη Μπαϊλή
Η Ελένη Μπαϊλή γεννήθηκε στην Πρέβεζα το 1989. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε σπουδές στην κλασική ευρωπαϊκή μουσική. Είναι απόφοιτος του Μουσικού Τμήματος της Ανωτάτης Πατριαρχικής Ακαδημίας Ηρακλείου Κρήτης, με ειδίκευση στη Βυζαντινή Μουσική. Επίσης, είναι διπλωματούχος της Βυζαντινής μουσικής του Πειραϊκού Συνδέσμου. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα νέι με τους Omer Erdogdular, Χάρη Λαμπράκη και Αχιλλέα Τίγκα. Από το 2011 έως σήμερα έχει συμμετάσχει σε διάφορες ορχήστρες  παραδοσιακής μουσικής, αλλά και σε πολλά λαϊκά σχήματα, πραγματοποιώντας συναυλίες στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Από το 2021 είναι φοιτήτρια του ΠΜΣ: «Εθνομουσικολογία και Πολιτισμική Ανθρωπολογία» με ειδίκευση στο νέι, στο ΕΚΠΑ.

Eυχαριστούμε τον δημιουργό του βίντεο και φίλο του ΚΕΜΦΑ Δημήτρη Πετράκη