Σαξόφωνο

Το μάθημα είναι ατομικό, έχει διάρκεια 40′ και γίνεται μία φορά την εβδομάδα. Απευθύνονται σε αρχάριους και προχωρημένους ανεξαρτήτου ηλικίας.
Εγγραφές γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού έτους.

Διδάσκων: Fausto Sierakowski

Ο Fausto Sierakowski γεννήθηκε το 1988 στο Παρίσι και μεγάλωσε στη Ρώμη.
Το 2009 πήρε δίπλωμα στο κλασικό σαξόφωνο από το Conservatorio di Santa Cecilia υπό την καθοδήγηση του Αlfredo Santoloci και το 2012 αποκτά μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στο Contemporary Improvisation από το New England Conservatory υπό την καθοδήγηση των Anthony Coleman, Hankus Netsky και Frank Carlberg. Παράλληλα με τις ακαδημαϊκές σπουδές, μελετάει τις μουσικές των βαλκανίων και της ανατολικής Ευρώπης, λαμβάνοντας μέρος σε μουσικά εργαστήρια των Adam Stinga (Μολδαβία), Peter Ralchev (Βουλγαρία), Frank London (ΗΠΑ), Μάνος Αχαλινωτόπουλος και Σωκράτης Σινόπουλος (Ελλάδα) και παίζει με τους Nizo και Sercuk Alimov (Β. Μακεδονία), Slavic Soul Party (ΗΠΑ), Matt Darriau Paradox Trio και Errichetta Underground (Ιταλία).
Το 2016 μετακομίζει στην Ελλάδα, με σκοπό να μελετήσει ανατολική μουσική και ούτι με τον Ευγένιο Βούλγαρη. Από τότε συμμετέχει στα μουσικά σύνολα του Ευγενίου Βούλγαρη, του Θύμιου Ατζακά και του James Wylie αλλά και σε αρκετά συγκροτήματα, όπως: People of the wind (με τον James Wylie και τον Αλέξανδρο Ριζόπουλο) και Ροδάκινα (με την Αυγερινή Γάτση, τη Μαρία Πλουμή και την Έυη Κανέλλου).