ΜΕΛΟΣ – ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ
του Κέντρου Ελληνικής Μουσικής «Φοίβος Ανωγειανάκης»

Όποιος ενδιαφέρεται να γίνει ΜΕΛΟΣ του «Κέντρου Ελληνικής Μουσικής “Φοίβος Ανωγειανάκης”», μπορεί να εγγραφεί στον χώρο του Κέντρου, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (Δευτέρα έως Παρασκευή, 16.00-21.00), καταβάλλοντας την ετήσια συνδρομή των δεκαπέντε (15) ευρώ.

Τα μέλη ενημερώνονται ηλεκτρονικά για όλες τις επιμορφωτικές και καλλιτεχνικές δράσεις του ΚΕΜΦΑ, έχουν δικαίωμα για ελεύθερη είσοδο ή ειδικές τιμές σε όλες τις εκδηλώσεις, έκπτωση στα ειδικά σεμινάρια, σε προσφορές βιβλίων και δίσκων, καθώς και αποκλειστική συμμετοχή σε ιδιαίτερες δράσεις (γιορτές, εκδηλώσεις κλπ) που πραγματοποιούνται μόνον για τα μέλη.

Αν κάποιος ενδιαφερόμενος αδυνατεί να προσέλθει, μπορεί να αποστείλει ηλεκτρονικά την αίτηση με τα στοιχεία του (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και e-mail επικοινωνίας), καταθέτοντας την ετήσια συνδρομή των 15 ευρώ στον τραπεζικό λογαριασμό του ΚΕΜΦΑ στην ALPHA BANK: IBAN GR19 0140 1020 1020 0210 1070 110.

Στον ίδιο λογαριασμό, όποιος το επιθυμεί, μπορεί να καταθέσει και κάποιο μεγαλύτερο ποσόν, συμβάλλοντας ως ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ στην ενίσχυση των σκοπών του Κέντρου.

 

Κέντρο Ελληνικής Μουσικής “Φοίβος Ανωγειανάκης”
Ευριπίδου 18 & Αιόλου, 3ος όροφος
τηλ.: 210-3231164
e-mail:
filoi.laikon.organon@gmail.com
facebook: www.facebook.com/kemanogianakis/